Det siger de om os

2×2 timers introduktion på grundskoler i Aalborg Kommune:

Vi havde en rigtig god oplevelse. Undervisningen var godt struktureret, og børnene var meget optagede af at blive “klædt ud” i det rigtige udstyr.
Gl. Hasseris Skole (2. kl.)

Fantastisk undervisning, hvor både udstyr og underviser var i topklasse.
Klostermarksskolen (2. kl.)

Det har været en stor oplevelse for vores børn. Felipe har gjort det rigtigt godt. Tilbagemeldingen fra lærerne er, at alle klasser burde have besøg af Felipe. Så mange tak fordi I kom på Nibe skole. I fik vist fægtesporten fra dens bedste side.
Nibe Skole (3. kl.)

Vi er meget tilfredse med besøget.
Højvangskolen Svenstrup (4. kl.)

Det har været sjovt og spændende. Dejligt, at I kom ud til skolen, da det ofte er svært for os at deltage, når aktiviteterne er i Aalborg. Jeg tror, vi har et par elever, som blev grebet, så måske de henvender sig 🙂
Tylstrup Skole (5.-6. kl.)

Det er gået super godt og Felipe har været rigtig god til at fange børnene. De har nydt en anderledes oplevelse. Stor ros til ham. Mange tak for et godt forløb.
Sofiendalskolen (6. kl.)

Jeg skulle hilse fra mine kollegaer og sige det havde været helt super. De synes Felipe havde en så god energi og fangede børnene!
Sulsted (DUS)


2×2 timers introduktion på ungdomsuddannelser i Aalborg Kommune:

Det var rigtig fint. Felipe gjorde det rigtigt godt og var super god til de unge.
Tech College Aalborg (EUX)

Ingen tvivl om, at vi har været meget positivt overrasket over besøget af fægtemester Felipe samt introduktionen til jeres traditionsrige og fantastiske sport. De kommende tømrerlærlinge havde vist undervurderet, hvor hårdt fægtningen enligt kunne være – der er i hvert fald blevet klaget godt over ømme ben 🙂 Vi er ovenud tilfredse med besøget fra Felipe.
Tech College Aalborg (tømrer)

Jeg vil rose jeres instruktør Felipe for hans engagement og tålmodighed – han er en dygtig underviser.
VUC&hf Nordjylland

Det var en rigtig god og spændende aktivitet. Det var helt! nyt og derfor en udfordring for nogle af eleverne, men Felipe gjorde det super godt som instruktør.
SOSU Nord


Eksterne arrangementer i klubben:

It was truly a good experience for all our staff. We only receive positive feedback!
Catarina Bettencourt, International Staff Officer, Aalborg University

Hils de tålmodige trænere mange gange – det var et super fint arrangement. 
Naja Nielsen

Vi havde fornøjelsen af at holde Benjamins fødselsdag i fægteklubben. Det var en rigtig god oplevelse og der var mange glade drenge, da vi gik derfra. Stemningen var rigtig god, og drengene fik virkelig prøvet fægtningen af som sport.
Kim Højmark Eriksen


Og så er der jo medlemmerne:

Min bedste anbefaling: intenst, sjovt, fælleskab og fairplay – et drys D’artagnan og de tre musketerer, kan man ønske sig mere…? Dreng eller pige, ung eller gammel. Klubben lægger en stor indsats for dagen for at skabe et godt miljø og passende udfordringer, uanset om du er til elite, konkurrence eller motion. En særlig styrke er, synes jeg, at en del af træningen går på tværs af alder og niveau, det bidrager til et godt fællesskab, hvor man kender hinanden. Børnetræningen er et kapitel for sig, rummeligt og udfordrende – med sjove, varierende træningsformer og et særligt fokus på ‘code of conduct’, der giver ungerne en ydmyghed og stolthed, der også er værdifuld udenfor træningssalen.
Christina Kühl

Very enjoyable people here, good spirit and the fencing is a ton of fun! I can only recommend anyone to come give it a go! 🙂
Mikkel Fuglsang Hansen

Fencing is great and the club is a real pleasant place to be.
Nasja Pilgård Vej

Fantastisk sport, dygtige trænere og flinke holdkammerater! Kan anbefales til alle personer i alle aldre.
Nasseh Hashemi

I highly recommend the club 🙂 very experienced coaches and a great atmosphere for both children and adults.
Rikke Thrane