I Aalborg Fægteklub kan du træne adskillige dage om ugen
– se vores træningstider her.


Fægtning er en fantastisk sport, som giver god kondition og motorik. Du vil få kroppen rørt og pulsen op. Det er meget hårdere end mange tror – og meget sjovere end de fleste drømmer om.

I Aalborg Fægteklub er der plads til alle – både hvis du vil dyrke fægtning på motionsniveau og hvis du har lyst til at komme ud til konkurrencer.

Fægtning er en forholdsvis lille sport i Danmark, så der er gode muligheder for hurtigt at rykke op på den nationale rangstige, hvis du har den ambition.

Mange forestiller sig fægtning som noget historisk, lidt støvet og meget nørdet. Sådan er det ikke. Fægtning har en lang historie, men i hverdagen er der mere sved end støv.

Konkurrencefægtning forudsætter en god basiskondition og styrke. Dertil en teknik, som du lærer og vedligeholder gennem undervisning. Teknikken skal bruges i kampene, som giver dig mulighed for at brænde alt af på 3 x 3 minutter.

På dette website kan du læse meget mere om Aalborg Fægteklub. Og du er mere end velkommen til at komme til en prøvetime.


Kontingentsatser pr. 1-8-2020: 

  • Børn/unge op til 18 år: 100 kr. pr. md.
  • Voksne: 150 kr. pr. md.
  • Desuden betaler alle aktive medlemmer, der ikke har 100 % eget udstyr, 50 kr. pr. måned for leje af udstyr i klubben.

 

AAFK logo_m ramme_RGB